Thursday, June 23, 2011

Artis KOREA Datang Kat Tempat Belaja Aku

Pergh macam tak pecaye je!! Kejap-kejap tenyeh mate.. Terbeliak bijik mate bile tengok dieorang tu....
Betul ke ni... Ke aku yang mimpi ni..

Transparently, im not big fan of Korean artist. Tapi still layan la jugak lagu, drama, filem dieorang tu.. Best juga kan..Tapi tak de la fanatik..

Bile tengok artists students nie,terase aku sekarang tengah belaja di korea! Rase macam aku dalam drama MR. GOODBYE bile tengok yang female student jalan macam model! HAHAHA..

Cer tengok aku yang tak fanatik pun dah jadi macam gile sikit bile students from korea datang sini..

Ha, cer korang bayangkan member aku yang sorang ni yang fanatik gile, die tengok students tu, die kate rase nak ikot dieorang je.. =)

10 comments:

  1. wah, katner ni yg de student korea? best2!
    click2: kebenaran disebalik mukabuku (facebook). jangan terpedaya!
    http://nashfahrenheit.blogspot.com/2011/06/truth-behind-facebook.html

    ReplyDelete
  2. untung laa ada student muke cm korea.. hahhaa.. kt kolej aku hmmm jenuh mencari~~

    jemput singgah ANASAURUS :)

    ReplyDelete
  3. @NASH
    -sori2..lmbt reply.. kt tmpt blaja aku kt gombak..:)

    ReplyDelete
  4. @FARHANA
    -Haha..yang mate2 cepetcm korea xkn xde kot..:P

    ReplyDelete
  5. @HAFIZAL
    -nak bangga ape nye..bukan nye aku pegi korea.klu aku g korea mesti bangga..wakakaka.:D

    ReplyDelete
  6. @HANS
    -ish2 byk sungguh persamaan kte eh..:P

    ReplyDelete
  7. Hey nice post^^. Feel free to learn Korean at our blog. Check out our latest post : Destination Particle

    ReplyDelete
  8. Hehe..comel jep nak ikot diorang..:)

    ReplyDelete

MH Backbones

MH Jerit