Saturday, December 11, 2010

Blogger Melayu Suke Bace,Tulis,Komen Pasal Gosip Artis Je Ke?

Salam..

Minta ampun minta maaf.. Minta jangan nak meradang bile bace tajuk kat atas. Baru kena jentik sikit tak kan dah hot kot. =)

Dari pemerhatian MH kan, bile MH tulis entri yang agak skema atau dalam erti kata lain, dalam bentuk ilmiah, nampaknya kurang sambutan yang diberi. Bukan kurang, tak ade langsung sambutannya.

Berdasarkan entri yang MH post, entri yang paling popular mengenai Faizal Tahir berada di tempat pertama. Manakala Sein-Nana jatuh di tempat ketiga. Kedua-dua entri ini datangnya daripada kategori hiburan.

Jadi benar ke blogger Melayu ini hanya suke memberi respon kepada bentuk hiburan dan juga gosip artis semata-mata?

9 comments:

  1. ::JT::

    Memang orang kite mcm ni ke.. =(

    ReplyDelete
  2. ::MIE::

    tula..nmpk begitu la rupenye..

    ReplyDelete
  3. ::KEN::

    yup im agree wif u.. btw,how bout ur people? which area or writing they r most interested?

    ReplyDelete
  4. aah.. btul la tu.. tak ramai yg suka baca entri yg serius..

    ReplyDelete
  5. majoriti yea. tapi tak sume. masih ade yg bijak kedekut masa utk gosip2 tapi murah masa utk ilmu.:p

    ReplyDelete

MH Backbones

MH Jerit